Breintools

Je hebt je brein voor alles nodig. Je kunt gewoon niet zonder. Wil jij meer uit je brein halen? Wil je

* Net wat handiger reageren
* Je prettiger voelen
* Meer rust ervaren, ook bij stress
* Beter aanvoelen wat jij en je omgeving nodig hebben
* Slimmer leren

Ervaringsgerichte brein-methode
Breintools is een ervaringsgerichte methode waarbij je inzicht krijgt in de werking van je brein. Je leert welke invloed het heeft op hoe jij functioneert. Je krijgt tips en praktische oefeningen om je brein beter voor jou te laten werken.

Je zult merken dat je met onze methode slimmer kunt leren, handiger kunt reageren, meer rust en welzijn ervaart en beter weet wat jij en je omgeving nu, op dit moment nodig hebben.

Voor wie
Breintools is beschikbaar voor mensen op de werkvloer, in het onderwijs, in de opvoeding en ter verbetering van sportprestaties. Dus voor kinderen en volwassenen.

Uitgangspunt
Onze klanten hebben aangegeven wat zij belangrijk vinden. Elke tip of oefening in onze methode is daarom:

* duidelijk gelinkt aan een concreet doel. Bijvoorbeeld: ‘weer plezier in werk’, ‘weg met citostress’, ‘omgaan met wedstrijdstress’, ‘een driftbui, wat nu?’
* helder en begrijpelijk. niet alleen het nut moet duidelijk zijn, maar vooral ook hoe de oefening in zijn werk gaat en hoe je hem gemakkelijk uitlegt aan een ander
* effectief. We nemen alleen oefeningen op met een wetenschappelijke basis
* makkelijk de tips en oefeningen vragen weinig voorbereidingstijd. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Ze sluiten aan bij de verschillende doelgroepen.