Breintools voor Professionals

Hoe organiseer je meer rust in het werken met kinderen? Hoe kan ik kinderen helpen om meer aandacht te hebben voor anderen en voor zichzelf? Hoe kan ik kinderen meer rust laten ervaren ook bij tijden van drukte of stress? Hoe kan ik kinderen helpen zodat ze zich prettig voelen? Met de groeiende klassen, een complexere wereld en afleiding door sociale media, staan professionals die met kinderen werken voor een grote opgave.

Ervaringsgerichte brein-methode
Breintools is een ervaringsgerichte methode waarbij je inzicht krijgt in de werking van het brein en het trainen van aandacht. Je hebt je brein immers voor alles nodig. Je kunt gewoon niet zonder. Wil jij meer uit het brein van jezelf en dat van de kinderen halen?

Wil je dat ze

• Slimmer leren
• Net wat handiger reageren
• Zich prettiger voelen
• Meer rust ervaren, ook bij stress of drukte
• Beter aanvoelen wat zij en hun omgeving nodig hebben

Je leert welke invloed het brein heeft op hoe jij functioneert, maar ook hoe dat bij kinderen werkt. Je krijgt tips en praktische oefeningen om het brein effectiever te trainen.

Vanuit Breintools organiseren we een 2-daagse opleiding in breinlessen voor professionals die met kinderen werken. Door gebruik te maken van de handige breintoolbox kun je een gevarieerd, leerzaam en ervaringsgericht programma zelf samenstellen. Zo kun je aansluiten aan de behoeften in de klas, in je praktijk, etc..
Ook leuk voor projecten, spreekbeurten en losse lessen.

Kosten: 490 euro incl. BTW voor twee dagen, inclusief lesmateriaal, werkboek, koffie/thee, lunch
Tijd: 9.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: OKC-Asten, Kerkstraat 18, 5721 GV, Asten
Data: zie onze agenda

Heeft u interesse of vragen dan kunt u contact met ons opnemen.