Breintools voor jongeren

Je hebt je brein voor alles nodig. Je kunt gewoon niet zonder. Wil jij meer uit je brein halen? Wil je

• Net wat handiger reageren
• Je prettiger voelen
• Meer rust ervaren, ook bij stress
• Beter aanvoelen wat jij en je omgeving nodig hebben
• Slimmer leren

Ervaringsgerichte brein-methode
Breintools is een ervaringsgerichte methode waarbij je inzicht krijgt in de werking van je brein. Je leert welke invloed het heeft op hoe jij functioneert. Je krijgt tips en praktische oefeningen om je brein beter voor jou te laten werken.

Je zult merken dat je met onze methode slimmer kunt leren, handiger kunt reageren, meer rust en welzijn ervaart en beter weet wat jij en je omgeving nu, op dit moment nodig hebben.

Je hebt namelijk elke dag nieuwe ervaringen en uitdagingen. Naar school gaan, leren, omgaan met leeftijdsgenoten en hobby’s vragen veel aandacht. Soms kan het lastig zijn om dit allemaal te verwerken. Breintools maakt gebruik van technieken uit mindfulness, dat geeft inzicht, rust en kracht in het midden van dit alles. Optimisme, zelfvertrouwen en emotionele veerkracht nemen toe.
In de training gaan we via oefeningen onze ervaringen onderzoeken. Dat noemen we ervaringsgericht leren. We doen aandacht- en bewegingsoefeningen. Door te oefenen en dan op te merken wat er gebeurt ben je zelf de onderzoeker en leer je door eigen inzichten.

Een training dus, geen therapie…..!

Breintools wordt gegeven in groepen maar kan ook individueel.

De groepstraining bestaat uit 2 delen (2 x 4 bijeenkomsten van 1,5 uur) en een evaluatie gesprek. Na het eerste deel heb je de mogelijkheid om ook het tweede deel te doen.

Lijkt het je wat? Meldt je dan aan voor een intake gesprek (daar zijn geen kosten aan verbonden).